Radno vreme: Pon - Pet 07:00 - 15:00

Pratite nas:

Često postavljana pitanja

Ovde možete pronaći neke odgovore na Vaša pitanja.

Kako se koristi CINI FORA?

Podni radijator FORA se povezuje utičnicom na električnu mrežu. Uključuje se pritiskom na prekidač 0/1, čime će uređaj početi ravnomerno da se zagreva, te da prenosi toplotu na stopala. Važno je napomenuti da je temperatura grejne površine radijatora FORA bezbedna i regulisana, pa samim tim ne može doći do pregrevanja uređaja.

U kojim dimenzijama se proizvodi CINI FORA?

U ponudi su 4 osnovne dimenzije za modele FORA KUĆA i FORA KANCELARIJA,  dok se modeli FORA KUĆNI LJUBIMCI nude u 3 dimenzije. Sve dimenzije možete pogledati na stranici PROIZVODI ovde

Koliko je uređaj CINI FORA bezbedan ?

Radijator FORA napravljen je od ekstrudiranih aluminijumskih profila koji, sem što ravnomerno razvode toplotu po celoj površini, predstavljaju i mehaničku zaštitu, tako da se po njima može gaziti. Eletrična instalacija urađena je po najvišim standardima za ovu oblast. Električni grejač koji se koristi u radijatoru FORA pripada grupi samoregulišućih PTC gejača, tako da na površini grejnog tela održava konstantnu temperaturu.

Kako se naručuje CINI FORA?

Sve modele Cini Fora radijatora mo\ete poručiti sa odgovarajućih stranica u okviru sekcije proizvodi.

Kako se čisti CINI FORA?

Podni radijator FORA  je veoma lak za održavanje i čišćenje. Koristi se isključivo vlažna krpa, bez upotrebe abrazivnih sredstava.  Inače završna obrada je epoksi-poliesterska boja, otporna na habanje.

Koliko električne energije troši CINI FORA?

Usmereno grejanje i regulisana temperatura omogućavaju da se potreban efekat grejanja postigne sa minimalnom potrošnjom električne energije.  Kod radijatora FORA to se postiže sa instalisanom snagom od svega 1,60W/dm grejne površine.