Radno vreme: Pon - Pet 07:00 - 15:00

Pratite nas:

FORA - KUĆNI LJUBIMCI

Uzgajanje i nega pasa – Druga, ne manje bitna primena je u oblasti uzgajanja i nege pasa, kao podni grejač kućica i kotilica za pse, te topla podloga za intervencije i negu u veterinarskim ambulantama.

Podni radijator FORA na bezbedan i komforan način odaje toplotu (max temperatura 30°C), koja se prenosi na stopala. Upotreba je jednostavna i komforna. Pali se i gasi pritiskom na prekidač, koje se nalazi sa bočne strane. A kada se ne koristi, lako se može skloniti bilo gde (ispod stola, garniture, u ormar) usled svoje male težine, kao i male debljine od svega 2,5cm. Ne postoji vremensko ograničenje za korišćenje ovog proizvoda.

Cela konstrukcija je metalna, čvrsta, izrađena od aluminijumskih panela sa ugrađenim grejnim kablom, tako da se po njoj može gaziti i stajati bez bojazni da će se proizvod oštetiti.

Lako se održava i čisti, suvom ili vlažnom krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava.

Red br. Oznaka
(Naziv)
Spoljašnje dimenzije [mm]
(ŠxDxV)
Korisne dimenzije [mm]
(ŠxDxV)
Snaga [W]
(230 VAC)
1 K-S 800X650X670 750X600X600 95
2 K-M 1100X950X770 1050X900X700 185
3 K-L 1250X1250X970 1200X1200X900 275

Naziv proizvoda: Kućni ljubimci

Tip proizvoda i njegove karakteristike možete pogledati u kartici KARAKTERISTIKE.

Količina

- +

Tehničke karakteristike

Izrađen je od visokokvalitetnih aluminijumskih panela, spojenih u stabilnu i čvrstu konstrukciju. U sebi sadrži integrisani suvi grejni kabal, koji brzo i ravnomerno širi toplotu i održava je na bezbednoj temperaturi.

  • Regulisana temperatura grejne površine - temperatura grejne površine mora biti regulisana, jer previsoka temperatura može izazvati probleme na krvnim sudovima nogu. Električni grejač koji se koristi u radijatoru FORA pripada grupi samoregulišućih PTC grejača, tako da na površini grejnog tela održava konstantnu temperaturu bez obzira da li je površina pokrivena ili ne, što je jako bitno sa aspekta higijene grejanja.
  • Usmereno grejanje - Kod ovakvog tipa grejanja nije dovoljno samo dovesti toplotnu energiju već se ona mora usmeriti na deo koji je najosetljiviji na hladnoću, a to su stopala.
  • Racionalan - Usmereno grejanje i regulisana temperatura omogućavaju da se potreban efekat grejanja postigne sa minimalnom potrošnjom električne energije. Kod radijatora FORA to se postiže sa instalisanom snagom od svega 1,60W/dm 2 grejne površine
  • cinifora
  • Bezbedan - Radijator FORA napravljen je od ekstrudiranih aluminijumskih profila koji, sem što ravnomerno razvode toplotu po celoj površini , predstavljaju i mehaničku zaštitu, tako da se po njima može gaziti. Eletrična instalacija urađena je po najvišim standardima za ovu oblast.
  • Zaštićen od elektro magnetnog zračenja - Svaki električni provodnik stvara elektromagnetno polje oko sebe koje može štetno uticati na korisnika. Kod radijatora FORA, električni grejač je obložen uzemljenom mrežom bakarnih provodnika koja eliminiše elektro magnetno polje .
  • Dopadljiv dizajn - U estetskom smislu, pri konstruisanju, vođeno je računa da radijator FORA bude u trendu sa zahtevima modernog dizajna uređaja u domaćinstvu. Radijator je ofarban epoksi-poliestar bojom otpornom na habanje.
  • Recikliranje - Podni radijator FORA proizveden je u skladu sa aktuelnim ekološkim principima, tako da se 90% radijatora može reciklirati

Ostali proizvodi

Kuća


Namenjeno za sve koje imaju problem hladnih nogu, sa slabom cirkulacijom, starije dobi, a naročito osobe ženskog pola.

Detaljnije...

Kancelarija


Namenjeno zaposlenima u kancelarijama, salonima, proizvodnim pogonima gde postoji višesatno sedenje ili stajanje.

Detaljnije...